Lezing Dokter Frits van der Blom in Dorpshuis de Onderdijker

ONDERDIJK – Kanker wordt standaard gezien als een zeer gevreesde ziekte, die zou moeten worden bestreden. Daarom worden wij opgeroepen om collectief en individueel de strijd aan te gaan tegen deze “ziekte”, die echter slechts een symptoom is van een heel ander probleem. Angst werkt verlammend en is altijd de aller slechtste adviseur.

Reeds in 1925 is de oorzaak van kanker na jaren lang gedegen onderzoek door Otto Warburg te Berlijn haarscherp gevonden: gebrek aan zuurstof in onze cellen, maar diens belangwekkende onderzoek is op een zijspoor gezet en onbekend gebleven, zelfs tot op deze dag. Tijdens deze lezing wordt stap voor stap de ware betekenis van kanker uit de doeken gedaan. Kanker is slechts een overlevingsmechanisme van onze lichaamscellen, die zeer dikwijls en helaas ongemerkt in ernstige zuurstofnood blijken te verkeren, met alle gevolgen van dien.

  • Locatie: Dorpshuis De Onderdijk, Sportlaan 10 Onderdijk
  • Toegangsprijs: € 10.– excl. koffie/thee
  • Aanmelden: stuur svp een mail met je naam en telefoonnummer naar lezing@ziggo.nl
  • Wanneer: Zondag 22 januari 2017
  • Tijd: inlopen vanaf 13:00 uur

 

Reageren via facebook