Architectenbureau Rolf Botman ontwerpt nieuw ‘polenhotel’ Agriport

ANDIJK – Uitzendbureau NL-Jobs uit Maasdijk gaat op Agriport ruim 5 miljoen euro investeren in het realiseren van een pension voor buitenlandse werknemers. In dit complex is ruimte voor 360 bewoners die 180 kamers gaan delen. 

Stabo Bouw uit Blokker gaat het complex bouwen en moet medio 2018 worden opgeleverd. Hollands Kroon heeft al laten weten positief tegenover de vergunningsaanvraag te staan en zal volledige medewerking bieden aan de plannen van NL-Jobs.

De gasten van het complex zullen niets ontberen, zo is er op elke kamer WIFI, is er kabel, wordt er satelliet-tv geïnstalleerd en is er in de gemeenschappelijke ruimte genoeg ruimte voor activiteiten zoals gamen, maar ook zullen er curcussen worden gegeven. Wel komen er duidelijke en strenge gedragsregels.

In het NHD zegt directeur en mede-eigenaar Jeroen van Leeuwen: ,,Als er desondanks overlast is, kan de buurt dat melden en wordt er ingegrepen’’, garandeert Van Leeuwen. ,,Beloven dat er geen problemen ontstaan, kan ik niet. De mensen hebben we niet aan een touwtje. Beloven dat wij ze oplossen als er moeilijkheden zijn kan ik wel.’’

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.