Na 50 jaar heeft directeur Klaas Schutte afscheid genomen van zijn Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in Werverhoof

WERVERSHOOF – Woensdag 30 december  heeft het team van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel directeur Klaas Schutte uitgezwaaid. Wat een mooi gezicht die hele rij auto’s met slingers, lichten en met het volume van de claxons luid aan.

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel bestond in april 50 jaar maar dit kon helaas niet gevierd worden. Maar niet alleen het tuincentrum bestond 50 jaar, Klaas Schutte was ook 50 jaar werkzaam  bij het bedrijf, eerst als werknemer en per 1989 als één van de eigenaren.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Van tulpenkwekerij op de Kalverstraat tot een prachtig tuincentrum op de Molenweg. Klaas heeft het allemaal meegemaakt. Een hele verandering waar Klaas zich samen met zijn compagnons volledig heeft ingezet al die tijd.

De werkzaamheden van het tuincentrum en de hoveniersafdeling zijn de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en dat betekende meer personeel buiten de familiekring. Met hart en ziel heeft Klaas zich altijd ingezet voor de zaak. Altijd hard en veel werken zijn kenmerken die bij Klaas passen. Maar laten niet de steun en toeverlaat vergeten van Klaas. Zonder zijn vrouw Margo kon dit niet worden bereikt. Per 1 januari 2021 doet Klaas een stapje terug maar we zullen hem nog vaak bezig zien op zijn geliefde tuincentrum.

Het personeel van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel wenst Klaas en zijn vrouw Margo nog heel veel gezonde en mooie jaren toe..

Reageren via facebook