Medemblik Actueel.

Nieuwjaarsvegen op 1 januari bij u voor de deur

MEDEMBLIK – Na Oud en Nieuw ligt er altijd erg veel vuurwerkafval op straat. Deze vuurwerkresten zijn schadelijk voor het milieu. Daarom is het belangrijk dat we ze samen opruimen. Zo zorgen we niet alleen voor een schone omgeving, maar ook voor een betere sfeer in de buurt. 

De gemeente Medemblik nodigt u dan ook uit op om op 1 januari mee te doen met het landelijke initiatief Nieuwjaarsvegen. Vuurwerkafvalzakken worden via de verkooppunten uitgedeeld, maar u kunt natuurlijk ook een gewone huisvuil afvalzak gebruiken. Het vuurwerkafval mag in de grijze container voor restafval.

Actie organiseren

U kunt ook uw eigen Nieuwjaarsveegactie organiseren. Meld de actie aan op www.supportervanschoon.nl en krijg een Nieuwjaarsveegpakket, inclusief vuurwerkafvalzak en handschoenen, thuisgestuurd.

Reageren via facebook