Overstroomde putten, straten die blank staan, het regende in Westfriesland

MEDEMBLIK – Wateroverlast op het industrieterrein in Medemblik waar op sommige plekken het water niet meer wilde wegstromen omdat de putten verstopt raakten, straten waar enkele centimeters water stond.. De overvloed aan regen is niet ongemerkt aan ons voorbij gegaan.

Gelukkig is het hu even droog maar later vanavond komen er weer buien onze richting op drijven en helaas zullen de donderdag en vrijdag ook natte dagen worden.

De gemeente Medemblik heeft via Facebook ook opgeroepen aan iedereen die te maken heeft met wateroverlast doordat de putten de hoeveelheid water niet kunnen verwerken dit via de fixi-app te melden, er wordt dan zo snel mogelijk een melding gemaakt bij de bedrijven die het riool onderhouden.

[signoff]

Reageren via facebook