Kerstconcert koor Four Winds en fanfare St. Caecilia

ONDERDIJK – Op uitnodiging van fanfare St. Caecilia uit Wervershoof zal koor Four Winds uit Oostwoud haar medewerking verlenen aan een kerstconcert op 17 december a.s. Kaartjes voor dit concert zijn verkrijgbaar aan de deur van de kerk, vanaf 19.00 uur; prijs 5 euro incl. pauzedrankje.

Beide verenigingen hebben een bijzonder sfeervol programma samengesteld, met traditionele kerstmuziek en kerstnummers in een wat moderner jasje gestoken.
Samen zullen er ook enkele nummers worden gespeeld en gezongen.

De fanfare, onder leiding van Michiel Drijver, zal u onder meer vermaken met Noël, Stop the Cavelry en ook Feliz Navidad in een swingende uitvoering, teveel mooie nummers om allemaal op te noemen.

Four Winds zal onder andere Hallelujah zingen, maar ook O Holy Night, For unto us a child is born en het zo wondermooie I believe (van Elvis)/Ave Maria.Four Winds staat onder leiding van Ingrid Sijm. De muzikale begeleiding bestaat uit onze pianiste Susanna Bakker, aangevuld met Kay Hasselbaink op basgitaar en Rachid Rejaibi op drums.

Al met al zal het een avond worden die u in de kerstsfeer zal brengen en u naar huis laat gaan met het gevoel dat het weer bedat kerst is.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.