Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en het wordt 8 graden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met wolkenvelden maar ook zijn er perioden met zonneschijn. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar dinsdag koelt het af tot zo’n 6 graden.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag neemt de kans op wat neerslag toe maar ook dan zal de zon zo nu en dan nog te zien zijn. De middagtemperatuur ligt rond de 7 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar woensdag koelt het af tot zo’n 4 graden.

Het weer na dinsdag

Ook na dinsdag blijven wij te maken houden met een zuidelijke stroming die er voor zorgt dat het overdag zo’n 9 á 10 graden gaat worden en in de nachten rond de 5 graden. De wind blijft zwak tot matig en waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.