Update: doorrijder met grijze Citroën heeft zich gemeld.

MEDEMBLIK – Afgelopen zondagavond heeft zich ter hoogte van de Smikkelhoek en Medistad een ongeval plaatsgevonden waarbij de dader in een grijze Citroën Berlingo er direct vandoor ging met achterlating van een rechterzijspiegel en de rechterstootstrip van zijn auto.

Het slachtoffer van het ongeval Peter van Zunderen roept iedereen op om uit te kijken naar een grijze Citroën Berlingo met een hoop schade aan de rechterzijkant van de auto. Heeft u deze auto gezien of weet u van wie deze auto is bel dan de politie op 0900-8844(tuig) of via 0800-7000 (anoniem).

De schade aan de auto van Peter van Zunderen is heel groot, vele duizenden euro’s, en wil dit graag verhalen op de dader.

Update: Wij krijgen zojuist te horen dat de bestuurder zich vandaag heeft gemeld bij de politie en bij de eigenaar van de zwaarbeschadigde auto en dat de politie nu de zaak in onderzoek heeft. De doorrijden zal zich medio 2017 voor de politierechter in Alkmaar mogen verantwoorden. Doorrijden na een ongeval is een misdaad en geen overtreding.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.