Medemblik Actueel.

Algemeen

Compagniesingel Medemblik gaat volledig op de schop.

MEDEMBLIK – Maandag 5-12-2016 wordt er in opdracht van de Gemeente Medemblik begonnen met de grondwerkzaamheden en de bestrating van de Compagniesingel te Medemblik. Gedurende de werkzaamheden zal de weg en de parkeervakken tijdelijk niet bereikbaar zijn voor autoverkeer. Wel de parkeerplaats bij de huisartsenpost blijft toegankelijk voor al het verkeer.

Het werk zal worden opgesplitst in 4 fase’s.

  • Fase 1: Kruising Compagniesingel / Schuitevoerderslaan en brug
  • Fase 2: Brug / Huisnummer 14 Compagniesingel
  • Fase 3: Parkeerplaats huisartsenpost / begraafplaats
  • Fase 4: Huisnummer 14 Compagniesingel / aansluiting Randweg

Wilt u de parkeervakken en eventuele rijweg voor 7:00 uur’s ochtends vrij maken. De parkeervakken en rijwegen worden weer vrijgegeven als de werkzaamheden gereed zijn. Zodra de aannemer gaat beginnen aan de volgende fase zal de gemeente Medemblik dit de bewoners laten weten d.m.v. een brief.

Reageren via facebook