Medemblik Actueel.

Foto: Mere
Algemeen Bedrijven

Is Medemblik klaar voor een echte budgetsupermarkt?

MEDEMBLIK – De Russen komen, alleen dan niet in de vorm van een leger aan tanks en ander militair tuig maar met een supermarkt. In Duitsland heeft de Russische budgetsupermarkt Torgservis al winkels geopend en richt ook haar blik op Nederland. 

De russen kunnen zo goedkoop verkopen omdat ze genoegen nemen met weinig marge, direct bij de fabriek inkopen en niet via een inkooporganisatie maar vooral veel kunnen besparen op personeelkosten omdat de goederen met pallets en al in de winkels worden gezet en u deze zelf moet uitpakken uit het verpakkingsplastic.

De Russen beloven dat de prijzen 20% lager zal komen te liggen dan bij winkels als bv de Aldi en de Lidl, al bewegen deze supermarkten zich de laatste tijd meer richting de hogere markten en trekken ze weg van de budgetsupermarkten.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X