3.6 C
Medemblik
26 februari 2021 10:31
Medemblik Actueel.

Terugroepactie Leen Bakker babydeken roze

Medemblik – Leen Bakker heeft een veiligheidsprobleem vastgesteld met de babydekens roze met artikelnummer 33203033. De draad van de deken kan los geraken, waardoor er gevaar kan ontstaan voor kleine kinderen. 

Uit voorzorg heeft Leen Bakker besloten om alle babydekens roze met artikelnummer 33203033 uit de handel te halen. Deze veiligheidswaarschuwing geldt alleen voor de roze babydeken, andere kleuren voldoen wel aan de kwaliteitsnorm.

Leen Bakker verzoekt u het product zo spoedig mogelijk terug te brengen naar een Leen Bakker winkel bij u in de buurt. Uiteraard krijgt u van Leen Bakker onmiddellijk het aankoopbedrag terug, ook als de aankoopbon niet meer in uw bezit is.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie? Kijk dan op: www.leenbakker.nl/content/terugroepactie

Reageren via facebook