17.3 C
Medemblik
3 augustus 2020 17:13
Medemblik Actueel.

Rob en Rinie Cassteele Koedijk zijn hulpdiensten na ongeval Opperdoes zeer dankbaar.

OPPERDOES – Vorige week vrijdag de 18e vond er aan het begin van de avond een ongeval plaats in Opperdoes waarbij een auto met twee inzittenden zich in een vangrail van een brug boorde. De beide inzittenden kwamen met de schrik vrij door zeer kordaat optreden van de brandweer en overige hulpdiensten.

Rob en Rinie Cassteele Koedijk, de beide inzittenden van deze auto, zijn de hulpdiensten dan ook zeer dankbaar dat zij hun werk zo goed hebben verricht. Rob Cassteele Koedijk zegt tegen Medemblik Actueel: “. Ik heb een blackout gehad, die ik mij niet herinner waarvan mijn vrouw zegt dat ik wel iets vreemd maar toch wakker op reageerde. Gelukkig heb ik in de blackout het gaspedaal los gelaten waardoor de botsing an sich niet hard was, getuige het feit dat de airbags niet in werking zijn getreden.

Mijn dank voor alle hulp en hulp diensten, en het plaatsen van een foto, ik had geen phone bij me mijn vrouw wel, maar nooit aan gedacht. In het ziekenhuis heeft men geen TIA of hersen bloeding kunnen constateren. Zelf denk ik dat mijn glucose gehalte mij parten heeft gespeelt, te hoog of te laag, maar ik had geen meter bij me en in het ziekenhuis niet aan gedacht om het te vragen. Avonds thuis was het aan de hoge kant, dus ik vermoed dat diabetes de indirecte oorzaak is geweest voor het uitvallen van mijn hoofd, en daardoor de oorzaak van het ongeval.

De auto is inderdaad total-loss, die leuning heeft de motor gespietst, maar gelukkig ook voorkomen dat we te water zijn geraakt. Ik heb al een nacht merrie gehad wat er dan gebeurt was… Ik was vrijwel zeker verdronken onder die omstandigheden. We zijn over de schrik heen, en hebben er geen merkbare schade aan over gehouden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?