KNRM Medemblik en Andijk komt met unieke video om bemanning te zoeken

MEDEMBLIK|ANDIJK – KNRM Medemblik en Andijk zijn op zoek naar ‘opstappers’ voor de boten in Andijk en Medemblik. Als opstapper van de reddingboot maak je deel uit van de bemanning en verleen je hulp waar nodig aan boord en aan de wal.

Om de speurtocht naar nieuwe bemanningsleden kracht bij te zetten hebben de bemanningsleden van de KRNM een ‘mannequin challenge’ opgenomen waarin zij aandacht vragen voor hun zoektocht naar opstappers.

Wil jij meer weten over wat een opstapper allemaal doet kijk dan hier op de website van KNRM Medemblik en Andijk

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.