Medemblik Actueel.

Theater

Jonge talenten als sterren bij kerstgala Stichting Leergeld op 18 december

REGIO – Jonge popmuzikanten, klassieke strijkers, dansers, sporthelden en musicalacteurs zijn de sterren van het kerstgala van de Stichting Leergeld. Deze sfeervolle voorstelling met Westfriese talenten vindt plaats op zondagmiddag 18 december in schouwburg Het Park in Hoorn.

Er zijn optredens van onder anderen de succesvolle componist en pianist Tijn Wybenga, die dit jaar internationaal doorbrak. Isabeau Bosscher en Bastiaan Sparnaay, bekend van de musical ‘Soldaat van Oranje’, komen zingen. Verder kan het publiek volop sportieve en creatieve demonstraties verwachten. Er komt zelfs een papagaai een kerstlied zingen! Wouter Hakhoff, de directeur van muziekschool Boedijn, staat garant voor een spectaculaire afsluiting.

Het kerstgala is jaarlijks het visitekaartje van de Stichting Leergeld West-Friesland. Deze stichting steunt gezinnen waar geen geld is om sportspullen, een schoolreisje of muziekles te betalen. Het gala verbindt het goede doel met een sfeervol programma.

Burgemeester  Nieuwenburg van Hoorn opent het gala om 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Het Park. De prijs: € 15,- . Voor kinderen t/m 17 jaar: € 10,-. Het kerstgala wordt georganiseerd in samenwerking met het evenement  ’Herberg Hoorn, stad van ons allen’, dat in hetzelfde weekend plaatsvindt.

Contact-adres:  Petra Laan : Petra.laan@hetnet.nl 06-18758961

Reageren via facebook