Medemblik Actueel.

Tweede plaats Irene Schouten KPN Marathon Cup in Leeuwarden

ANDIJK – In een spannende wedstrijd die eindigde in een massasprint moest Irene Schouten, net zoals in de eerste wedstrijd om de KPN Marathon Cup, haar meerdere erkennen in de Italiaanse Francesca Lollobrigida, met een uiterste kracht inspanning wist zij nog wel Janneke Ensing achter zich te laten.

Veel vluchtpogingen en kopgroepjes ten spijt wist de wedstrijd toch niet een echte splitsing te veroorzaken waardoor een groep rijdsters vooruit kon komen.  En ook Irene kon niet het verschil maken, mogelijk dat de wedstrijd die zij ’s middags nog voor marathon om een ticket voor de eerste Worldcup wedstrijden nog in de benen had. Tijdens die 3000 meter wist ze geen ticket te bemachtigen, Irene Schouten kwam niet verder dan een 8e plaats ruim achter Ireen Wüst die de 3000 meter wist te winnen.

Reageren via facebook