Weerbericht Medemblik – in de ochtend nog kans op motregen, later droog

MEDEMBLIK – Vanochtend is er eerst veel bewolking met plaatselijk regen of motregen. In de middag is het op de meeste plaatsen droog, al kan er nog een buitje vallen. Soms wel wat zon, en maximum rond 14 graden. Zwakke wind, meestal uit westelijke richtingen. 

Het weer voor maandag

Het wordt morgen bewolkt maar droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 14 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 11 °C.

Het weer na maandag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 10 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 7 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 3. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag toe en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 7 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.