10.2 C
Medemblik
25 oktober 2020 20:24
Medemblik Actueel.

Medemblikse Inge Bakker exposeert in het gemeentehuis Wognum

WOGNUM – In het middengebouw aan de Dick Ketlaan in Wognum is een nieuwe expositie ingericht. Aan de wand hangen grote kunstwerken van Inge Bakker uit Medemblik. In de vitrines staan producten van cliënten van de dagbesteding “De Kolk” aan de Tuinstraat in Hoogkarspel.

Inge Bakker

Inge Bakker (1974) begon met het maken van grote abstracte doeken met veel heldere kleuren. In ruim drie jaar heeft Inge een vernieuwende stijl ontwikkeld met veel kracht en haar eigen signatuur. Haar werken blijven abstract maar krijgen steeds meer figuratieve elementen. Informatie: www.ingebakkerart.nl.

Dagbesteding ‘De Kolk’

Een grote groep cliënten werkt voortdurend aan nieuwe en verrassende producten in de vorm van cadeautjes en/of relatiegeschenken. Dit varieert van decoratief, bruikbaar tot speelgoed, verkrijgbaar vanaf 1 euro. De Kolk is onderdeel van de LeekerweideGroep.

Informatie: (0229) 57 76 30 of kolk@leekerweide.nl.

Tot medio februari

De expositie duurt tot 10 februari 2017 en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Reageren via facebook