Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag is het wisselend bewolkt met een kans op een enkele bui, maar ondanks alle bewolking zal toch ook de zon zich af en toe laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten waardoor het wel frisser aanvoelt. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 4 graden.

Het weer voor maandag

Maandag is het ook overwegend bewolkt met kans op een enkele bui maar er zullen toch ook perioden zijn waarin de zon te zien is. Met 10 graden is het wel 3 graden onder normaal voor de tijd van het jaar. De wind is matig en waait uit het noorden. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 3 graden en kan het in de vroege ochtend zelfs even onder nul duiken.

Het weer na maandag

Dinsdag wisselend bewolkt met zonnige perioden maar nog steeds kan er ook een enkel spatje neerslag vallen. Overdag wordt het 10 graden in de nacht daalt het kwik tot rond het vriespunt. Ook de dagen na dinsdag blijft het te fris voor de tijd van het jaar met overdag 10 graden en in de nachten rond het vriespunt. Na donderdag loopt de temperatuur weer iets op maar neemt ook de kans op een bui toe. Wel zijn de nachten weer een stuk warmer met een temperatuur van rond de 7 graden.

Reageren via facebook