14.8 C
Medemblik
23 september 2020 08:56
Medemblik Actueel.

Automobilist ziet fietster over het hoofd, fietster gewond naar ziekenhuis

OPPERDOES – Dinsdagavond is een jonge vrouw gewond geraakt bij een ongeval op de T-sprong Almereweg/Nieuweweg in Opperdoes. De vrouw fietste op de Nieuweweg toen er vanaf de Almereweg een auto kwam aangereden en deze zonder te kijken de Nieuweweg op reed.

De vrouw werd daarbij geraakt door de auto waardoor zij hard ten val kwam en een hoofdwond op liep. Het toegesnelde ambulancepersoneel onderzochten de jonge vrouw ter plaatse en vonden het beter dat ze toch nog even voor controle naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De politie heeft het ongeval in onderzoek, hoe het met het de jonge vrouw is, is niet bekend.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?