Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, vanmiddag ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking, zeker vanochtend zal de zon maar zelden te zien zijn. In de loop van de middag vallen er wat gaten in de bewolking waardoor de zon zo nu en dan de kans krijgt om te schijnen maar een spatje regen is ook niet uitgesloten. De middagtemperatuur bijft vanmiddag steken op 11 graden, bij een zwakke wind uit het noordoosten, 2Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot rond het vriespunt.

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 12 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 8 °C.

Het weer na zondag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik. Het is 10 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 7 °C. De wind waait uit het oosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af en draait de wind naar het zuiden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.