Brugklasblog – de belevenissen van Dinah, Dilara en Amy als ‘brugpiepers’

MEDEMBLIK – Het vorig schooljaar zijn wij begonnen met de ‘brugklasblog’  waarin leerlingen van de de brugklas van de Dijk in Medemblik hun verhaal vertellen. Zo ook deze 3 meiden, Dinah, Dilara en Amy..  En zij stellen zich eerst even voor.

Hallo wij zijn Dinah, Dilara en Amy uit de brugklas. Wij zitten nu al ongeveer anderhalve maand op SG De Dijk. Wij vinden de middelbare school best veel werk.Wij vinden gym en kunst en cultuur de 2 leukste vakken op school.

Hier een verslag van ons kamp.

Wij 1E,  gingen maandag 26 September tot 28 september samen met 1B op kamp naar Enkhuizen. We hebben daar 2 nachten geslapen in het scoutinggebouw de meisjes en docenten sliepen boven de jongens sliepen met de andere docenten beneden. We hebben ongeveer 20 km gefietst toen we aan kwamen gingen we in de eet zaal zitten en ongeveer 15 minuten later kwam 1B aan. We hebben daar wat gedronken en daarna gingen we onze slaap spullen klaar leggen daarna gingen we naar een klim park en daarna hebben we nog een spel in het bos gedaan, er waren kinderen uit de klassen die zich verstopt hadden.Door de dierengeluiden die ze maakten moesten we ze vinden.

Toen moesten we naar het scoutinggebouw en daarna moesten we naar de eetzaal en gingen we patat eten. We hebben nog wat buiten gespeeld en daarna moesten we naar bed. De volgende dag hebben we ontbeten en gingen we naar het Zuiderzee museum. Daar moesten we een speurtocht doen we vonden het niet zo leuk. Toen gingen we weer naar het scoutinggebouw, de ouders hebben intussen  al wat eten gebracht er was echt heel veel eten.

Toen we klaar waren hebben we nog een bosspel gedaan. De leraren hadden een pad van nepspinnen uitgezet. We moesten de spinnen zoeken en het pad wat daarmee gemaakt was volgen. Aan het eind waren we bij de speeltuin bij de sterrenwacht. Toen we terug waren hebben een paar kinderen nog buiten bij het kamp vuur gezeten met de docenten. Na ongeveer 20 minuten moesten zij ook naar bed.

De laatste dag daar werden de meisjes wakker gezongen want Yasmin uit 1B was jarig en de jongens werden wakker gemaakt door de luchtbedden leeg te laten lopen en met potten en pannen, toen iedereen wakker was gingen we onze spullen inpakken en ontbijten en toen moesten we weer naar school fietsen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.