13.7 C
Medemblik
29 september 2020 06:25
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: bewolkt maar ook soms wat ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waar zo af en toe de zon even doorheen kan komen, uit de bewolking kan een enkel spatje regen vallen maar veel is het niet. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 4 graden.

Woensdag is vrijwel een copy van vandaag enkel is het met 8 graden iets warmer en is de kans op neerslag wat hoger. De wind is nog steeds matig en waait uit het zuiden. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 6 graden.

De dagen daarna zijn natte dagen, elke dag t/m 2e kerstdag kan er wel een enkele bui vallen en de temperatuur gaat richting de 10 graden op zaterdag, zondag en maandag. de wind draait van zuid naar westen en blijft matig, soms vrij krachtig.

Voor meer weer, kijkt u op de website van ons weerstation

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?