IVN – Nacht van de Nacht in het Egboetswater

OOSTWOUD – Een bijzondere ervaring voor (groot)ouders en kinderen op zaterdag 29 oktober in het Egboetswater. Start om 18.30 uur bij IVN gebouw het Egboetje, Liederik 15, 1678 JC Oostwoud (afslag Hauwert). Doe laarzen aan en neem een zaklantaarn mee maar gebruik die alleen als het nodig is. Al snel zal je merken dat je als het ware dingen anders gaat ‘zien’.

Ervaar hoe ‘mooi eng’ het is om in een donker bos te wandelen. De sterrenlucht is daar veel beter te zien. Kom er achter welke dieren actief zijn in de nacht en gebruik al je zintuigen als je wordt ondergedompeld in een herfstparfumgeur. Samen met de IVN-gidsen omhoog kijken, luisteren en ruiken, en als het even kan in het licht van de maan.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.