Medemblikker transportbedrijf Stam ontvangt 50ste Scania

MEDEMBLIK – Het in 1974 opgerichte bloementransportbedrijf J. Stam uit Medemblik heeft de magische grens van 50 Scania’s bereikt. De gelukkige chauffeurs mogen gaan rijden in een tweetal trekkers met R Topline cabine en een 450 pk SCR-only motor meldt Transport-online.

Directeur Marco Stam zegt tegen Transport-online dat er op elk merk wel wat op valt aan te merken en dat ook de meeste merken hier bij het bedrijf hebben gereden maar dat het verbruik van de nieuwe Scania zo goed is dat er wederom is besloten om voor het merk Scania te kiezen.

J. Stam vervoert dagelijks bloemen van de veiling naar de groothandels en grote ketens in Duitsland en de vrachtwagens rijden een kleine 225.000 kilometer per jaar.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.