Medemblik Actueel.

markten

Verenigingen Medemblik slaan handen ineen voor St. Pieterveiling

MEDEMBLIK – Voor verenigingen is het steeds moeilijker om financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Alles wordt duurder en subsidies lopen terug. Om daar verandering in te brengen, sloegen biljartvereniging Sint-Pieter, popkoor Equality, harmonie Crescendo, Medemblikker Toneelgroep Sint-Pieter en gemengd koor Medemalaca Vocali de handen ineen en verzorgen een verenigingsveiling. 

Zo hopen de besturen een deel van de teruglopende subsidies op te vangen. Dankzij de Medemblikker middenstand en vele particuliere gevers is er een lijst met waardevolle en verrassende kavels samengesteld. De kavels worden tegen zo hoog mogelijke bedragen geveild.

Kom zaterdag 29 oktober vanaf 20.00 uur naar St. Pieter aan de Ridderstraat in Medemblik en bied mee. De klok gaat die nacht een uurtje terug, dus…

Reageren via facebook