Medemblik Actueel.

Rommelmarkt Crescendo Medemblik

MEDEMBLIK – Op zaterdag 9 maart 2019 van 9.30 uur tot 12.00 uur organiseert Harmonie Crescendo een rommelmarkt in het St. Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Allerlei artikelen zullen hier dan van eigenaar wisselen. Voor leuke prijsjes zijn er o.a. kleding, serviesgoed, speelgoed, cd’s, video’s, dvd’s, potten, pannen en meubeltjes te koop. Bent u ergens naar op zoek, dan moet u zeker even komen kijken op onze gezellige rommelmarkt. De opbrengst gebruikt Harmonie Crescendo onder andere om nieuwe bladmuziek en instrumenten aan te kunnen schaffen.

Heeft u nog spullen die wij op de rommelmarkt kunnen verkopen, dan kunt u die vrijdag 8 maart tussen 16.00 en 18.00 uur aanleveren bij het St. Pieter. Als dat niet mogelijk is of als u nog vragen heeft, kunt u mailen naar crescendomedemblik@gmail.com. Graag tot ziens op 9 maart.

Reageren via facebook