Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Pascal Redeker in de Heineken Music Hall?

MEDEMBLIK – Dat lot ligt een klein beetje in uw handen. De Medemblikker Pascal Redeker (31) dingt namelijk mee in een wedstrijd om in het voorprogramma van Jan Smit te zingen. Jan Smit zingt tijdens zijn jubileumjaar “20 jaar Jan Smit” in 11 verschillende steden

De zogenaamde 11 Stedentour. Voor iedere show worden er 5 lokale artiesten gezocht die doormiddel van stemmen een plekje voor de show van Jan Smit kunnen winnen. Bij Pascal gaat het om de show in Amsterdam. Hij heeft daar dus stemmen voor nodig.

Gedurende 2 weken gaan de lijnen open en kan er kostenloos gestemd worden. Iedere dag kunt u opnieuw stemmen. Stemmen wij onze Medemblikker de Heineken Music Hall in? Ga dan naar www.radionl.fm/jan-smit-actie en klik op Pascal Redeker zijn naam. De uitslag volgt op 28 oktober en wij houden dat natuurlijk nauwlettend in de gaten!

Reageren via facebook