Loek Boon en Rene Dol gaan weer 50 jaar terug met ‘vinyl in het Café’

WERVERSHOOF – Net zoals in de afgelopen jaren gaan Loek en Rene weer terug in de tijd,uit de tijd dat ze zelf nog jong waren.

1969 is nu aan de beurt het laatste jaar van de jaren 60 waar nog een vleugje flowerpower in zat.Wat niet was veranderd is de goeie muziek uit die tijd,bands zoals de Rolling Stones,Beatles,Creedence Cleerwater Revival,David Bowie en Bob Dylan beleefden hoogtij dagen.Ook in Nederland waren er toen een aantal goede en grote bands en zangers,zoals bijvoorbeeld Bintangs,Cuby and the Blizzards en Golden Earring maar ook Boudewijn de Groot.

Om een aantal nummers te noemen wat te denken van de Pastorale een duet van Liesbeth List met Ramses Shaffy of de st James Infirmary van Johnny Kendal and the Harolds

En dan was er nog dat grote festival in de plaats Bethel in Amerika genaamd Woodstock. Daar zullen we ook zeker muziek van laten horen,en dan ook vooral van bands die op woodstock hebben gespeelt maar niet op de film of op de LP staan.

Kortom we gaan er weer een mooie avond van maken met veel clips en de rest op vinyl. We beginnen op zaterdag 30 november om 21.00 uur en tegen de klok van 03.00 uur hebben we de ruim honderd beste nummers wel gehad.

De entree is natuurlijk gratis. Tot ziens in het Cafe van Wervershoof aan de Dorpsstraat 76 in Wervershoof

[signoff]

Reageren via facebook