Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Schrijf je nu in voor de jaarlijkse muzikale wandeling Zwaagdijk

ZWAAGDIJK – Stichting Nexus verzorgt 4 juni de jaarlijkse muzikale wandeling in Zwaagdijk-Oost. Dit evenement vindt in een negental tuinen plaats, waarin bezoekers genieten van kunst en muziek. Dit is voor eenieder vrij toegankelijk.

De stichting is op zoek naar diverse bandjes die willen optreden in deze tuinen. In West-Friesland zijn veel mensen die muziek maken, te denken aan gevorderde en beginnende bandjes, diverse koren, muziekscholen, solisten, duo’s of cabaretiers. Wie het leuk vindt om mee te doen kan zich inschrijven. Het liefst als vrijwilliger of tegen een kleine vergoeding. De optredens beginnen vanaf 13.00 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur, waarbij elke groep of muzikant afwisselend een halfuur tot drie kwartier speelt.

Oefenen met een bandje is leuk, maar muziek ten gehore brengen op een podium is veel leuker. Opgave bij Gea Hoogland, tel. 0228-584118 of geahoogland@quicknet.nl.

Reageren via facebook