6 C
Medemblik
27 november 2020 06:36
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Genieten van de muzikale wandeling Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST – Muziekliefhebbers zijn zondag 29 mei welkom in Zwaagdijk-Oost om tussen 14.00 en 17.00 uur te genieten van goede muziek. Tussen het Zijdwerk en de Markerwaardweg, daar waar de vlaggetjes wapperen, kan iedereen een kijkje nemen in de tuinen van de families Braakman, Lakeman, Schalkwijk, Tieken, Bakker, Ruiter, Op den Kelder, Dekker en Valenteijn.

Verschillende muziekstijlen komen aan bod: Hollandse meezingers, pop, rock, ballades, ‘vergeten’ evergreens en ontroerende accordeonmuziek. Three Men Band debuteert deze dag, Ruud Baas brengt een ode aan Damian Rice en Hennie en Peter -duo Passie- spelen bekende en minder bekende liederen op accordeon. Jan en Fok maken oude Amerikaanse jazz, Kis neemt het publiek mee naar zonnige oorden en Voice Over -Huub en Marijn- brengen hedendaagse en gouwe ouwe rocknummers ten gehore.

Duo PeeKaa zingt Engelse Evergreens en Nederlandse bodem, Muziekschool Wervershoof geeft acte de préséance en nieuwkomer Therese vertolkt met gevoelige stem ballades. De heren van Tommaat vormen een duo en André brengt sfeer door zijn geweldige gitaarspel. Het duo de Soulmates laat het publiek kennis maken met hun fantastische muziek.

Kom op de fiets en parkeer deze bij de familie Vlaming, Zwaagdijk 49.

Reageren via facebook