De vlag kan uit, Wognum krijg haar ‘eyecatcher’

WOGNUM – De kogel is dan eindelijk door de kerk, de heipalen kunnen de grond in worden geslagen. Wognum raakt haar ‘puist’ kwijt en krijgt daarvoor een, zoals Arie Schouten(CDA) gisteravond zo mooi verwoorde tijdens de raadsbrede commissie, er een ‘eyecatcher’ voor terug.

Na jaren van braakliggen en daarvoor jaren van bouwvallen op het voormalige terrein van garage Kuip in Wognum gaan er nu binnenkort nieuwbouwwoningen worden gebouwd. Begin oktober tekende wethouder Hans Tigges het contract met projectontwikkelaar Hof het samenwerkingsovereenkomst en afgelopen donderdagavond werd duidelijk dat het raadsbreed door de gemeenteraad zal worden aangenomen. GroenLinks had nog wel wat bezwaar tegen de mogelijke aanwezigheid van fijnstof maar ook deze partij gaat akkoord met de komst van nieuwbouw op deze plek.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.