25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 19:20
Medemblik Actueel.

Speel Padel in de Dars Wervershoof

WERVERSHOOF – Het padelteam, Arjan Bank, Edwin Hauwert, Ted en Koen Sijm stond afgelopen maand in ‘de hel van Zeewolde’. De bakermat van het padel in Flevoland, bekend om de fanatieke aanhang. De eerste competitiewedstrijd voor het team van de Dars. Lichte regen viel neer, waardoor de tifosi besloot thuis te blijven.

Het kwartet speelde een beetje onwennig op de buitenbaan. In de Dars verwend met altijd droge omstandigheden en een snelle baan, was het met een vochtige ondergrond en dito ballen iets harder slaan. Toch wisten de mannen na een aantal games de tegenstanders met mooie lobs en gecontroleerde volley’s te verschalken. Het niveau van de tegenstander was simpelweg niet hoog genoeg om een set te winnen. Het team won ook de tweede ronde 2. Een klinkende 4-0 overwinning voor het West-Friese kwartet.

Wie interesse heeft om de racket- en balsport te leren kennen, kom naar een wedstrijd op 9 oktober om 10.00 uur in de Dars aan de Europasingel in Wervershoof.

Reageren via facebook