Turnster Roosje de Moel uit Medemblik wint goud

Medemblik – Afgelopen weekend vond in Den Helder  de 2e doorstromingswedstrijd plaats. De meiden van Turnlust Middenmeer gooiden in de categorie D1 hoge ogen. Tijdens deze wedstrijd kunnen turnsters zich plaatsen voor de finale van de regio.

In Pupil 2 veroverden maar liefst 2 meiden een plaatsje op het podium. Bo van Leeuwen liet een nette brugoefening zien en kwam met een puntentotaal van 54,625 op de 2e plaats. Annelot van Scheijen behaalde een keurige derde plek. Op vloer had zij een prachtige score 14,950.

Ook de meisjes Pupil 1 turnden een goede wedstrijd. Roosje de Moel uit Medemblik veroverde met een puntentotaal van 57,1 het goud. Op zowel brug, balk als vloer liet ze netjes uitgevoerde oefeningen zien. Luna van ´t Hoff werd, met slechts een puntenverschil van 0,150, tweede. Op vloer turnde ze een prachtige oefening die werd beloond met een score van 15,200. Bij de meisjes Instap blonk Sofie Zeeman uit op sprong en eindigde op een keurige 4e plaats in het eindklassement. Goed gedaan, meiden!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.