Medemblik Actueel.

Bedrijven

Unieke samenwerking tussen de Graaf Autospuiterij en Jachthaven Andijk

ANDIJK – Regionaal staat De Graaf Autospuiterij en Schadeherstel al 90 jaar bekend voor het afleveren van vakwerk o.a. op het gebied van truck- en autospuiterij.

Maar recentelijk zijn ze ook bezig geweest met de refit van een sloep. De sloep is weer helemaal in goede staat gebracht en moest toen voorzien worden van een goed verfsysteem. De watersportwinkel van Jachthaven Andijk heeft een uitgebreid assortiment jachtlakken. En dan is het ook leuk om te zien hoe lokale bedrijven elkaar kunnen vinden. Beide vanuit hun expertise elkaar aanvullen en versterken. Dat is het mooie aan samenwerken.

Vanuit de watersportwinkel is vanaf dag 1 in dit project meegedacht om te komen tot een fraai eindresultaat. Toen de boot dan ook klaar was voor transport naar verdere afbouw, is Jolanda Rob-Stroet dan ook gelijk in haar auto gesprongen om de boot in de spuiterij te bewonderen. Op naar een volgende samenwerking!

Reageren via facebook