The Explosion Rockets voor de 10e keer in Zaal de Post in Midwoud

MIDWOUD – Het is inmiddels een traditie geworden, dat The Explosion Rockets elk jaar in oktober in de bovenzaal van zaal De Post aan Tripkouw 28 te Midwoud. In oktober staat de band al voor het 10e jaar in de prachtige bovenzaal met een grote dansvloer voor de dansliefhebbers. Ja, die komen in grote getallen als de band hier optreedt. Zij spelen n.l. muziek waarop je niet stil kunt blijven zitten. Authentieke muziek uit de eindjaren ’50 beginjaren ’60. Steeds kwamen er veel muziekliefhebbers op af. Steeds een volle zaal is reden genoeg voor de nieuwe eigenaar Danny Molenaar om deze traditie van zijn voorganger Arjan Godfriedt voort te zetten.

The Explosion Rockets
De band heeft er erg veel zin in om opnieuw in Midwoud op te treden. Al vanaf de eerste noot stond bij vorige optredens de dansvloer vol tot aan de laatste noot van de band zo rond de klok van 01.00 uur. The Explosion Rockets geven steeds een prima visitekaartje af en laten zien en horen waarom zij meerdere malen tot beste rock ‘n’ rollband van Nederland zijn gekozen.
Het is een genot om de Rockets aan het werk te zien. Zij maken niet alleen perfect muziek maar weten ook een  geweldige sfeer neer te zetten en de zaal al snel geheel voor zich te winnen.
Een avond Explosion Rockets is een avond vol herkenbaarheid en nostalgie. Zij brengen de bekende hits in dezelfde sound als de originele versies, maar ook de pareltjes die men tegenwoordig niet zoveel meer hoort.

Zaterdag 8 oktober 2016 komt de band terug voor een heerlijke nostalgische muziekavond in de bovenzaal van De Post met heel veel muziek van Elvis, maar ook van Cliff Richard and The Shadows, Buddy Holly, Ricky Nelson en Jerry L. Lewis.

In de loop der jaren heeft de band een grote fanclub om zich heen zien ontstaan. Fans die de band haast overal naar toe volgen om maar geen optreden te hoeven missen, die bijna alle nummers letterlijk meezingen en  die alles wat van the  Explosion Rockets is verzamelen.
Naast enkele L.P’s , uitgebracht in de late jaren ’70, heeft de band inmiddels ook diverse C.D.’s en DVD’s op de markt gebracht. Die zijn uiteraard verkrijgbaar tijdens het optreden.
Meer info www.explosionrockets.nl

Kaarten a Euro 10,00 zijn verkrijgbaar bij: tel. 06-38.82.09.28 of 06-36.12.25.20 of 0229-202.522 Danny Molenaar. U kunt ook mailen posthoreca@gmail.com.
De zaal gaat open 20.00 uur. The Explosion Rockets beginnen om 21.00 uur.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.