6.3 C
Medemblik
2 december 2020 00:22
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met zonnige perioden afgewisseld door stapelwolken of wat dichtere bewolking. De middagtemperatuur komt uit op 20 graden bij een vrij matige wind uit het oosten 2Bft.

Het weer voor donderdag

Het wordt morgen bewolkt maar droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 15 °C.

Het weer na donderdag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 11 °C. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag toe en worden de nachten warmer met temperaturen rond 15 °C.

 

Reageren via facebook