6 C
Medemblik
27 november 2020 06:24
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking, vanavond (mot)regen

MEDEMBLIK – Vandaag start met eerst nog wat ruimte voor de zon maar in de loop van de ochtend trekt de bewolking meer en meer dicht en zal de zon verdwijnen. Vanmiddag neemt tegen het einde van de middag de kans op lokaal wat (mot)regen toe en vanavond kan het gaan regenen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 6 bij een zwakke wind uit het noordwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik tot een graad of 3.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Vrijdag is er redelijk wat ruimte voor de zon maar valt er ook zo nu en dan wat (mot)regen. De wind is vrij matig van kracht en waait nog steeds uit het noordwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden en daalt in de nacht naar zaterdag naar 6 graden.

Het weekend kent twee gezichten. Zaterdag veel bewolking en (motregen), zondag ruimte voor de zon maar dan ook veel wind en in de ochtend de meeste kans op een regenbui. Zaterdag loopt de temperatuur op naar 8 graden, zondag zelfs naar 10 graden, het dubbele van wat normaal is op begin januari.

Na het weekend krijgt de zon wat meer kans om te schijnen omdat de wind wat meer naar het westen gaat draaien. De temperaturen overdag blijven zo rond de 8 graden schommelen.

[signoff]

Reageren via facebook