Weerbericht Medemblik – zonnige perioden

MEDEMBLIK – Na een frisse nacht waarbij de temperatuur ruim onder de 10 graden dook begint de dag met wat laaghangende bewolking die al snel ruimte gaat maken voor zonnige perioden. De middagtemperatuur loopt op naar 18 graden bij een zwakke wind uit het westen tot noordwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 8 graden.

Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag zijn rustige najaarsdagen, bewolking en zon wisselen elkaar af en met een middagtemperatuur van 19 graden op vrijdag, 17 op zaterdag en 20 graden op zondag en maandag is de temperatuur prima te doen. De nachttemperaturen komen uit op zo’n 13 á 14 graden behalve aankomende nacht dan daalt de temperatuur nog even onder de 10 graden.

Na maandag een paar mooie herfstdagen met volop zon en temperaturen van rond de 22 graden, dinsdag kan zelfs de 24 á 25 graden worden gehaald. Dit alles dankzij een Tropische Storm die op de Atlantische Oceaan onze kant op komt en warme lucht voor zich uit stuwt.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Reageren via facebook