Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – opnieuw zomerse dag

MEDEMBLIK – Na een record warme nacht gaat vandaag de temperatuur al snel richting de 25 graden, vanmiddag komen daar nog enkele graden bij al zal de 30 graden niet meer worden gehaald. De wind is matig en waait uit het oosten tot noordoosten.

Het weer voor vrijdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 28 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 23 °C.

Het weer na vrijdag

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 19 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag wordt het overdag warmer, maar ’s nachts kouder.

Reageren via facebook