20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 19:41
Medemblik Actueel.

Het weer voor Medemblik met eerst nog een bui later zon

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een afwisseling van zon en wolken, in de ochtend kan er uit de bewolking nog een enkele bui vallen. In de loop van de ochtend komen er meer en meer opklaringen en vanmiddag is het droog en schijnt de zon geregeld. De middagtemperatuur loopt op naar 20 á 21 graden bij een matige wind uit het westen tot noordwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 16 graden.

Woensdag is een droge dag met redelijk wat zonneschijn maar ook komen er stapelwolken voor. De middagtemperatuur komt uit op 24 graden bij een vrij matige zuidwestelijke wind. Op donderdag ziet het er weer wat minder vriendelijk uit, uit de aanwezige bewolking valt zo nu en dan een bui maar met 24 graden is het prima wat de temperatuur betreft.

Ook vrijdag is er nog een kans op een enkele bui maar daarna neemt de zon het over, maar ondanks de vele zon blijft de temperatuur steken bij 20 graden omdat de wind uit het westen gaat waaien.

Het weekend is bewolkt met zo nu en dan wat zon, het blijft wel droog en met 21 graden op zaterdag en 23 graden op zondag zitten wij vrijwel op het jaarlijkse gemiddelde met de temperatuur.

Voor meer weer kijk op de website van ons weerstation

Reageren via facebook