2.3 C
Medemblik
30 november 2020 11:20
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Mistige start later mogelijk ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – De dag start met op uitgebreide schaal mist maar in de loop van de dag is er een kans dat wij de zon ook nog te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige , 4Bft, wind uit het oosten tot zuidoosten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 2 graden en is er in de vroege ochtend kans op gladheid.

Donderdag vallen er enkele buien maar zijn er ook zonnige momenten, overdag 10 graden, in de nacht naar vrijdag valt er ook neerslag en daalt het kwik naar 2 graden. Vrijdag overdag vallen er enkele buien en zal de zon maar sporadisch te zien zijn. De wind draait naar het oosten en voert koude lucht aan uit en dat is dan ook direct te merken, met 4 graden in de middag is het wel gedaan met de temperatuur. In de nacht naar zaterdag vriest het een graad of 4 waardoor de kans op gladheid groot is.

Het weekend verloopt zeer zonnig, droge lucht aangevoerd door een snijdende wind uit het oosten blaast de bewolking bij ons weg waardoor de zon de volle ruimte krijgt om te schijnen. Met 1 graad op zaterdag en 2 graden op zondag is het wel gedaan overdag met de temperatuur, ’s nachts vriest het 4 graden.

Reageren via facebook