Medemblik Actueel.

Algemeen

OBS De Meridiaan start lege flessenactie voor Dave

MEDEMBLIK – Stelt u eens voor: uw energieke kind verandert van het een op het ander moment in een zorgelijk en ziek kind? De oudervereniging van OBS de Meridiaan heeft een mooi initiatief genomen. Geld inzamelen voor Davey, een jongen uit Medemblik die ongeneeslijk ziek is.

Lees ook: Doodzieke Davey Maalderink heeft 86000 euro nodig om te blijven leven.

Hij heeft een medicijn nodig om nog kwaliteit van leven te hebben en dat kost veel geld. In de hal van de school staat een grote zak staan waar lege flessen in gegooid mogen worden. Alle beetjes helpen! Ook bonnetjes van lege flessen of kratjes die u al zijn ingeleverd, worden verzameld.

Natuurlijk willen we een grote opbrengst! Aangezien het draverijweekend er aankomt, kunnen we hopelijk heel wat statiegeldflessen, kratjes of emballagebonnen verzamelen. De actie loopt tot vrijdag 30 september.

Dus SAVE DAVE en laten we als schoolgemeenschap zien dat iedereen er toe doet!

Reageren via facebook