14.1 C
Medemblik
25 mei 2020 22:56
Medemblik Actueel.

Geen succes Schipperbroers tijdens WK-inlineskaten Nanjing

MEDEMBLIK|NANJING – Het was al snel duidelijk hoe de kaarten lagen tijdens de 300 meter voor de senioren tijdens het WK-inlineskaten in Nanjing China. De gebroeder Kay en Rick Schipper hadden weinig in te brengen tegen het skate-geweld dat de absolute wereldtop neerlegde op de baan.

De gebroeders Schipper vonden zichzelf terug op plaats 19 (Rick) en 22 (Kay). Wereldkampioen werd de Duitser Simon Albrecht voor de uit Chili afkomstige Emanuelle Silva Santibanez en de nummer 3 Jercy Puello uit Colombia.

Bij de dames werd Maria Jose Moya Sepulvada uit Chili wereldkampioen en bij de junioren ging de titel bij de mannen naar de Colombiaan Jaime Uribe en bij de vrouwen naar de Colombiaanse Sarmiento Kerstinck.

Reageren via facebook