Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Oostwoudse Bente Kerkhoff pakt brons op het NK junioren 3.000 m

OOSTWOUD – De junioren uit de gemeente Medemblik deden het goed op het NK! Naast Jordy van Workum (Midwoud) en Janno Botman (Andijk) viel ook Bente Kerkhoff (Oostwoud) jl. zaterdag in de prijzen op het NK junioren in Enschede.

Bente pakte het BRONS op de 3.000 m. met een tijd van 4.25.56. De B-juniore behaalde daarmee de 3e plaats achter Merel Conijn (1e) en Evelien Vijn (2e).

alle drie de meiden rijden bij de Baanvereniging op de Westfries te Hoorn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook