Optreden Ernest Beuving in de Dorpskerk van Opperdoes

OPPERDOES – Gevatte alleskunner, met voortreffelijk gezongen en opgebouwde liedjes. Zeer getalenteerde komiek, met een onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper en een voortreffelijke imitator en gangmaker. Dat Ernest zoveel stemmen in huis heeft dwingt respect af maar als hij deze ook nog eens zijn sterke teksten in de mond legt kan alles al helemaal niet meer kapot. Een multitalent met ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en hij improviseert ongelooflijk soepel. Niemand is bestand tegen hem, een mond als een mitrailleur en altijd een voltreffer op het juiste moment.

Ik kan zo nog wel even doorgaan maar denk dat bovenstaande voldoende is om u te overtuigen dat deze voorstelling niet gemist mag worden. Voor deze voorstelling heeft Jos Klaver van de Torenschouw in Opperdoes een cabaretmenu samengesteld. Dus heeft u iets te vieren, een familiefeest, een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje, een broers en/of zussendag of……..vult u zelf maar in, maak er dan een complete avond van. Eerst heerlijk eten in de Torenschouw bij Jos, dan genieten van de voorstelling: Klap van de Korenmolen, met Ernest Beuving en mocht u nog even willen nazitten met een borrel dan kunt u weer bij Jos terecht.

De voorstelling is vrijdag 23 sept. 2016 en begint om 20.00 uur in de Dorpskerk in Opperdoes Kerkebuurt 16. Voor het cabaretmenu kunt u vanaf 18.30 uur bij Jos terecht in de Torenschouw, Torenstraat 17, Opperdoes. Kaarten à € 15,- per persoon zonder menu of € 29,50 per persoon met menu verkrijgbaar via de website: www.dorpskerkopperdoes.nl of via Fijtje Groot. Tel. 0227-543034.