Medemblik Actueel.

Concerten

The Redwoods in het Groene Kerkje Lambertschaag

LAMBERTSCHAAG – The Redwoods is een blaastrio met fluit, hobo en klarinet. Het repertoire bestaat uit toegankelijke muziek van uiteenlopende genres. The Redwoods kunnen door de muziek- en instrumentkeuze diverse sferen vertolken. Ze spelen barok, klassiek, romantiek en hedendaagse muziek. Bovendien kunt u in enkele werken de bijzondere altdwarsfluit en basklarinet beluisteren. Hoewel een deel van de composities speciaal voor hobo, fluit en klarinet is geschreven, is een aantal stukken bewerkt voor deze bezetting.

In het programma van 8 januari 2017 in Het Groene Kerkje te Lambertschaag spelen zij voornamelijk muziek uit de barok en de klassieke periode. Ze spelen onder andere een hobosonate van Telemann en ‘The Arrival of the Queen of Sheba’ van Händel. Ook kunt u luisteren naar ‘Cinq pieces’ van Ibert, waarbij de fagotpartij op altfluit wordt gespeeld.

  • Maaike Twigt – de Vlas, fluit
  • Anna Marieke Zijlstra, hobo
  • Marianne Zijlstra – Hoek, klarinet
  • Zondag 8 januari 2017
  • 11.30 uur
  • Entree: € 13,50

Reageren via facebook