20 C
Medemblik
20 mei 2020 17:25
Medemblik Actueel.

Optreden Creatief Westfries bij Huis van Oud (Foto: Huis van Oud)
Optreden Creatief Westfries bij Huis van Oud (Foto: Huis van Oud)

Creatief Westfries bij Huis van Oud

WOGNUM – Schrijvers van de stichting Creatief Westfries treden zondag 5 augustus om 15.00 en 16.00 uur op bij het museum Huis van Oud, Grote Zomerdijk 33 in Wognum. In het kader van de tentoonstelling ‘Hoor mijn lied’ ligt de nadruk deze middag op West-Friese liedjes. Deze worden afgewisseld met vrolijke verhalen en rijmen. Alles is eigen werk, zowel tekst als muziek.

Dilly Koetsier, Martine Meester, Wilma Groot, Ina Broekhuizen, Jaap Meester en Klaasjan Bak staan op het podium en de begeleiding is in handen van Gerrit Dekker. Bezoekers kunnen deze middag ook genieten van de bekende Huis van Oud-appeltaart. Koffie en taart kost slechts 3 euro.

Museum Huis van Oud is elke zondagopen van 14.00 tot 17.00 uur. De tentoonstelling Hoor mijn lied gaat over het koor De Wognummers, koren anno 2018 en oude geluidsdragers. 

Entree museum 1 euro, koffie of thee met koek 1 euro, ijs 50 cent. Groepen buiten de openingstijden op afspraak. Meer informatie via Bets Tool, tel. 0229-573397 of k.b.tool@outlook.com.

Reageren via facebook