Westfriese Viering oôs mooie Westfriese dialect in de Kerk in Wurversauf!

WURVERSAUF – ’n Viering in oôs mooie Westfriese dialect ( ’t ABW , ’t Algemeen Beschaafd Wervershoofs) In de kathedraal van Westfriesland: De Werenfriduskerk. Zundag 25 september om 10.00 uur In deuze bloie viering gaat voor : Jaap Meester (Jaap is voorzitter van de Stichting Creatief Wesfries, skroiver bai de skroifgroep Hougkarspel)

Het “middenkoor” zal zinge (dirigent Cees Ooijevaar) met anvullings van are zangers die merakels graag in hullie dialect zinge wulle. D’r is koffie na en ok de Wereldwinkel is ‘r om mooie spulle koupe te leiten, en wees niet bang dat je ‘hoilige noiginge’ krogge zelle, we houwe ’t feestelijk en bloid. Samen bidde en samen zinge met mekaar, in oôs sundegse goed, dat doet je merakels goed!

Kom bloid nei de kerk, want na ofloup kom je nag bloier thuis!