Medemblik Actueel.

Sport

Dames Westfriesland/SEW starten handbalcompetitie met nederlaag

WOGNUM – De dames van Westfriesland/SEW begonnen de eerste wedstrijd van de nieuwe handbalcompetitie goed, in de eerste helft tegen de zesvoudige kampioen Dalfsen stonden de dames al snel op een voorsprong (13-11).

Maar in de tweede helft kwamen de speelsters van Dalfsen op stoom en werd de achterstand van Dalfsen al snel omgebogen naar een voorsprong van 13-16. Dat de zesvoudige landskampioen nog wel met de nodige opstartproblemen kampte was wel duidelijk te zien aan het tempo en het aantal fouten, maar dat kan ook niet anders aangezien een deel van de speelsters in het Nederlands team speelden tijdens de Olympische Spelen in Rio.

Na het sprintje van Dalfsen leek de strijdlust bij de meiden van SEW weg te zijn en liep de achterstand op  naar 21-25 bij het fluitsignaal.

 

Reageren via facebook