2 C
Medemblik
18 januari 2021 05:10
Medemblik Actueel.

SEW geeft VZV handballes

WOGNUM – Het was het thuisspelende SEW dat goed aan de wedstrijd begon en meteen een 2-0 voorsprong wist te nemen. Door twee benutte strafworpen van Joyce Hillen en Kim Jimmink werd de stand weer gelijk getrokken. VZV nam zelfs een 2-3 voorsprong waarna SEW de stand in evenwicht bracht 3-3.

VZV wist zich geen raad met het inmiddels weer complete team van coach Ronald van de Kamp en liep in die periode zelfs uit naar 11-4 voorsprong. Maedilon/VZV moest op alle fronten hun meerder erkennen in het ontketende SEW. VZV was volkomen van slag de meeste schoten belande naast het doel en mocht het wel een doelpoging tussen de palen zijn was het zonder overtuiging en recht in de handen van keepster van de tegenstander.

Met het inbrengen van wisselspeelsters probeerde Plasmeyer haar wankelende team weer in balans te krijgen maar ook dat had bijzonder weinig invloed op het matig tot slecht vertoonde spel. De ruststand 14-6 beloofde veel goeds voor SEW.

Maar VZV was ook na rust geen schim van voorgaande wedstrijden, Linsey Perre scoorde pas na zeven minuten voor het kwakkelende VZV zodat er toen inmiddels een 19-6 voorsprong voor de thuisploeg op het score bord stond. Het verschil was na rust al opgelopen naar 13 doelpunten en dreigde een nog grotere nederlaag geïncasseerd te moeten worden.In het laatste kwartier van dit tot dan toe teleurstellende verloop van de wedstrijd herpakte zich en liet zien dat ze toch echt wel kunnen handballen. Het verschil werd in dat laatste kwartier zelfs nog teruggebracht naar 7 doelpuntenpunten.

Bij het laatste fluitsignaal had Maedilon/VZV zelfs in de tweede helft meer doelpunten gezet dan SEW.

Einduitslag 26-19

Reageren via facebook